Despre noi

Cine suntem? ClickEvo.ro!

Ce facem? Intram pe piata de e-commerce cu solutii si raspunsuri la cele mai stringente nevoi! Si toate acestea intr-un singur loc.

Cu o gama variata de produse de curatenie, papetarie, electro IT&C si logistica, suntem pregatiti sa oferim produse de calitate si sa castigam increderea clientilor nostri. Am ales furnizori de top din categoriile de interes, astfel incat sa putem comercializa cu seriozitate branduri cunoscute la preturi avantajoase si in termene de livrare cat mai bune. Astfel, tu vei gasi la noi tot ce ai nevoie pentru afacerea ta, pentru birou sau pentru acasa si vei avea parte de toate beneficiile apelarii la un furnizor de tipul One Stop Shop, cu tot ce iti trebuie intr-un singur loc.

Suntem prezenti si pe SEAP pentru achizitii publice si gasesti produsele noastre si in marketplace eMag, CEL.ro sau Domo.

Fie ca iti doresti sa comanzi doar un produs sau en gros, beneficiezi de toata atentia noastra si de o echipa dedicata, implicata, care va fi acolo pentru a-ti raspunde la orice intrebare.

Daca de la o rola de banda adeziva, ai ajuns sa comanzi un intreg palet in fiecare luna, atunci haide sa discutam mai in detaliu despre cum comenzile tale pe site se pot transforma intr-un parteneriat de lunga durata, semnand un contract care sa iti aduca beneficiile dedicate zonei noastre Corporate.

Asadar, daca esti antreprenor, administrator sau angajat al unei companii care isi doreste sa fie clientul nostru, hai sa ne cunoastem si sa discutam despre ce presupune sa fii client Corporate al ClickEvo, cu toate beneficiile care vin la pachet cu un contract si un parteneriat de incredere.

Misiunea noastra este sa iti facem viata mai usoara, punandu-ti la dispozitie tot ce ai nevoie, astfel incat sa ai un furnizor pentru toate produsele necesare. Iar pentru aceasta, valorile noastre pun umarul la construirea unor parteneriate de incredere prin implicare, comunicare, respect si munca in echipa. Hai sa ne cunoastem!