Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si alaturi de prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal, ClickEvo.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar ClickEvo.ro garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.

Ce reprezinta datele personale si ce presupune prelucrarea acestora?
Datele personale sunt orice fel informatii prin care o persoana este identificata sau poate fi identificata, atat direct (de exemplu, nume si prenume), cat si indirect (de exemplu, o adresa de e-mail).
Prelucrarea reprezinta opereratiunile care se efectueaza asupra unor date cu caracter personal prin instrumente specifice automate sau neautomate, cum ar fi: colectarea (de exemplu, prin intermediul unor formulare), inregistrarea pe diverse platforme, organizarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletter-ului extragerea, consultarea, transmiterea sau dezvaluirea catre terti, stergerea sau distrugerea lor.

Ce categorii de date personale prelucram si cu ce scop?
In cazul Contractului (reprezentat si doar de o comanda pe site), Clientul este obligat sa furnizeze datele sale, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate sau serviciile prestate si, de asemenea, sunt necesare pentru livrarea comenzii. Refuzul Clientului de a le furniza determina imposibilitatea livrarii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: la solicitarea autoritatilor publice fiscale.
In cazul inregistrarii unui cont pe site-ul ClickEvo.ro, Utilizatorului i se solicita adresa de e-mail si o parola pe care o creeaza el, pentru a fi inregistrat in site si a-si monitoriza comenzile, produsele favorite, adresele de livrare si facturare si alte astfel de informatii necesare pentru activitatea sa pe site. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, ClickEvo.ro nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa ne anunte in cel mai scurt timp.
Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru dumneavoastra, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dumneavoastra. Gasiti mai multe informatii despre prelucrarea cookie-urilor in Politica de utilizare a cookie-urilor.

Divulgarea de date personale unor destinatari si/sau terti
In unele situatii, putem transmite, pune la dispozitie sau oferi acces la anumite date personale, relevante si necesare, unor destinatari si/sau terti (parteneri contractuali ai ClickEvo.ro sau imputerniciti ClickEvo.ro), din urmatoarele categorii, in functie de scopurile prelucrarii anterior mentionate si de serviciile prestate de acestia:

 • • furnizori de servicii de curierat;
 • • furnizori de servicii de plata sau financiar-bancare, in cazul clientilor care platesc cu cardul;
 • • furnizori de service pentru produsele comercializate, in cazul clientilor care apeleaza pentru service la ClickEvo.ro;
 • • furnizori de servicii de marketing sau telemarketing;
 • • furnizori de servicii de call-center;
 • • furnizori de servicii IT legate direct de onorarea comenzilor;
Ne vom asigura intotdeauna ca accesul destinatarilor si/sau tertilor la datele personale se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind securitatea si confidentialitatea datelor, in baza unor garantii adecvate sau in baza unor contracte incheiate cu acestia. Destinatarii si tertii au obligatia sa foloseasca datele personale pe care le primesc de la ClickEvo.ro sau la care ClickEvo.ro le permite accesul, in siguranta si exclusiv pentru scopurile precizate de ClickEvo.ro. Acestia au acces doar la datele personale strict necesare furnizarii serviciului solicitat de ClickcEvo.ro si nu pot folosi datele in alte scopuri proprii.
Din ratiuni de confidentialitate, securitate si protejare a intereselor comerciale, ClickEvo.ro nu poate sa divulge denumirea sau numele exact al acestor furnizori, ci doar categoriile din care acestia fac parte. In conditiile legii, lista completa si detaliata a datelor de contact poate fi pusa la dispozitia autoritatilor competente sau a persoanelor vizate interesate, la cerere. In cazurile cand ne revine o obligatie legala sau este necesar sa aparam un interes legitim, putem de asemenea sa divulgam anumite date personale.

Cat timp pastram datele tale personale?
Atunci cand exista prevederi legale de reglementare in materia arhivarii, pastram datele pe toata durata de timp prevazuta in legislatie.
Daca nu aveti un cont in platforma ClickEvo.ro, regula generala este pastrarea informatiilor legate de comenzile efectuate pentru o perioada de 3 ani de la momentul finalizarii comenzii. Similar cu situatia anterioara, este posibil sa pastram anumite date si ulterior expirarii acestei perioade, in conformitate cu legislatia aplicabila sau cu intresele noastre legitime.
Daca aveti un cont in platforma ClickEvo.ro, pastram informatiile pe toata perioada atat cat este active, pentru a va putea oferi toate serviciile conditionate de datele respective.

Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor personale
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele dinte datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi stocate in siguranta atat timp cat aveti un cont in platforma ClickEvo.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.
Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

 • • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;
 • • v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant);
 • • dati curs unui drept legal de a va opune;
 • • acestea au fost prelucrate ilegal;
 • • ne revine o obligatie legala in acest sens.
Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare. Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:
 • • pentru respectarea unei obligatii legale;
 • • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul ClickEvo.ro si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la ClickEvo.ro. In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar ClickEvo.ro va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului ClickEvo.ro, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.
Fara a va afecta dreptul dumnevoastra de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.
Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul ClickEvo.ro cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
 • - prin e-mail la adresa: [email protected]
 • - prin posta sau curier la adresa: Strada Doinei 49C, etaj 2, ap. 9, sat Fundeni, loc. Dobroesti, jud. Ilfov - cu mentiunea in atentia Responsabilului ClickEvo.or cu protectia datelor.
Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum 30 de zile. Acest termen poate fi prelungit cu 2 luni in cazuri mai complicate, cum ar fi de exemplu situatia in care ai facut mai multe solicitari, sau cererea ta necesita operatiuni complexe.
Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: [email protected]