Termeni si conditii

Termeni generali

Termenii si conditiile generale de vanzare specificate in acest document se vor aplica tuturor clientilor Evostore Unlimited Systems S.R.L., care achizitioneaza produse si/sau servicii prin intermediul magazinului virtual www.clickevo.ro, proprietate a Vanzatorului, denumit in continuare ClickEvo.
Acest document este redactat de Evostore Unlimited Systems, cu sediul social in sat Fundeni, comuna Dobroesti, Strada Doinei, nr. 49C, etaj 2, ap. 9, judet Ilfov, inregistrata la registrul comertului sub numarul J23/1844/2020, CUI RO42531407, Cont Lei: RO46BTRLRONCRT0553090501 - Banca Transilvania, Sucursala Pantelimon, Cont Euro: RO93BTRLEURCRT0553090501 - Banca Transilvania, Sucursala Pantelimon, Cont Trezorerie: RO10TREZ4215069XXX015925 - Trezoreria Statului.
Accesul si utilizarea site-ului se fac sub autoritatea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si realizarea de achizitii de produse din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din aceastea.

Definitii

In acest document, urmatorii termeni vor insemna:
Site: reprezinta magazinul online apartinand ClickEvo.ro, care se afla la adresa www.clickevo.ro, prin intermediul caruia Clientul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de Vanzator.
Vanzator: societate comerciala Evostore Unlimited Systems S.R.L., denumita in continuare ClickEvo.ro, avand sediul social in sat Fundeni, comuna Dobroesti, Strada Doinei, nr. 49C, etaj 2, ap. 9, judet Ilfov, inregistrata la registrul comertului sub numarul J23/1844/2020, CUI RO42531407.
Client: persoana fizica sau orice alta entitate juridica care emite o Comanda.
Utilizator: persoana fizica sau juridica ce utilizeaza site-ul Vanzatorului in vederea comandarii ulterioare de produse si/sau servicii
Produse si Servicii: orice bun si/sau prestatie care urmeaza a fi furnizate de ClickEvo.ro Clientului ca urmare a incheierii Contractului sau a comenzii online.
Comanda: un document electronic generat ca urmare a accesarii Site-ului de catre un Client prin care acesta transmite Vanzatorului intentia de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.
Cont: sectiune din Site accesibila pe baza de inregistrare cu adresa e-mail si parola sau prin conectare folosind un cont Facebook ori Google, care permite Utilizatorului sa transmita o Comanda sau sa acceseze alte Servicii.
Contract: Comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii de primire a acestei comenzi.
Tranzactie: incasarea sau remiterea spre incasare a sumei rezultate din vanzarea unui Produs si/sau Serviciu, prin modalitatile de plata puse de ClickEvo.ro la dispozitia Clientilor.
Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.
Favorite:Favorite: sectiune din Cont care permite Clientului sa isi creeze Liste cu Bunuri si Servicii pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii.
Taxa Timbru Verde: valoarea exprimata in lei, platita de ClickEvo.ro catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.
Newsletter: mijlocul de informare periodica, exclusiv in format electronic, asupra Produselor si Serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de ClickEvo.ro intr-o anumita perioada de timp.

Mesaj Tranzactional: mijloc de informare punctuala transmis prin mijloace electronice Clientului ce poate contine informatii despre crearea Contului pe Site, resetarea parolei Contului, informatii despre Comand, chestionar de satisfactie in urma unei cumparaturi, solicitare de scriere a unui Review, alerte de pret etc.
Review: o evaluare realizata de un detinator al unui Produs sau un beneficiar al unui Serviciu, efectuata pe baza experientei personale de utilizare si a analizarii conformitatii Produsului sau Serviciului cu specificatiile mentionate de producatorul sau furnizorul acestuia.
Nota: modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Client fata de un Produs sau Serviciu, prin acordarea unui calificativ reprezentat printr-un numar de stele cuprins intre 1 (cel mai mic grad de satisfactie) si 5 (cel mai mare grad de satisfactie). Nota poate fi acordata numai dupa scrierea unui Review despre un Produs sau Serviciu si va fi intotdeauna asociata respectivului Review.
Utilizare Abuziva: utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si a legislatiei in vigoare, sau in oricare alt mod ce poate prejudicia ClickEvo.ro.

Drepturi de Autor

Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, generic numite "continut", este proprietatea Vanzatorului si a furnizorilor sai si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Daca intampinati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le sesizati la adresa [email protected] .
ClickEvo.ro poate aduce la orice moment modificari asupra continutului site-ului, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemenea, ClieckEvo.ro poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.
Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al Vanzatorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.
Crearea de legaturi cu site-ul Clickevo.ro ale altor site-uri sau invers este permisa cu un acord scris prealabil. Clickevo.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse online si nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

Documente contractuale

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica, daca este cazul, cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In acest caz, Vanzatorul va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata daca a fost facuta plata in avans.
Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul unui e-mal si/sau SMS a notificarii de confirmare a Comenzii. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Politica de vanzare online

ClickEvo.ro depune eforturi constante pentru a oferi Clientilor sai informatii exacte in paginile Produselor si/sau Serviciilor prezentate pe Site. Insa, pot exista situatii cand aceste informatii contin inadvertente: erori umane de operare, fotografii cu caracter informativ ce pot prezenta specificatii sau accesorii care nu sunt incluse in configuratii standard, specificatii ce au fost modificate fara notificare de producatori etc. In acest caz, va fi considerate comanda ferma si pretul final al comenzii cele stabilite telefonic sau pe e-mail impreuna cu consultantul de vanzari ClickEvo.ro. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati la numarul de telefon 0728424054 sau sa ne scrieti pe adresa [email protected] .
Orice Produs si/sau Serviciu prezentat pe Site este disponibil pentru achizitionare doar in limita stocului existent. Stocul poate suferi modificari de la adaugarea in cos a produsului si pana la plasarea comenzii, asa ca va fi considerata comanda ferma acea comanda confirmata de reprezentatul ClickEvo.ro in urma confirmarii stocului existent sau a stocului de la furnizor.
Pentru motive justificate, ClieckEvo.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului sau Utilizatorului la Site prin declararea Contului ca inactiv, prin dezactivarea selectiva a anumitor facilitati ale Contului si/sau prin refuzarea accesului la anumite modalitati de plata, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului sau Utilizatorului pe Site, actiunile acestuia prejudiciaza sau ar putea prejudicia Vanzatorul.
Pentru motive justificate, ClickEvo.ro isi rezerva dreptul de a reduce cantitatea de Produse si/sau de Servicii din Comanda. Intr-o astfel de situatie, Clientul va fi notificat prin mijloacele de comunicare aflate la dispozitia Vanzatorului, iar suma achitata suplimentar ii va fi restituita in cazul in care plata a fost facuta in avans. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul unui e-mal si/sau SMS a notificarii de confirmare a Comenzii. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Politica de plata si facturare

Plata se poate face prin modalitatea aleasa de client dintre variantele:

  • - numerar la livrare (ramburs)
  • - prin ordin de plata/virament bancar in avans
  • - plata online cu cardul

Plata in numerar se face la livrare, integral, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Plata prin ordin de plata/virament bancar in avans se face in unul din urmatoarele conturi ale Evostore Unlimited Systems, cu sediul social in sat Fundeni, comuna Dobroesti, Strada Doinei, nr. 49C, etaj 2, ap. 9, judet Ilfov, inregistrata la registrul comertului sub numarul J23/1844/2020, CUI RO42531407:
Cont Lei: RO46BTRLRONCRT0553090501 - Banca Transilvania, Sucursala Pantelimon sau
Cont Euro: RO93BTRLEURCRT0553090501 - Banca Transilvania, Sucursala Pantelimon Sau
Cont Trezorerie: RO10TREZ4215069XXX015925 - Trezoreria Statului

Plata online cu cardul se poate face cu cu carduri VISA, MasterCard, Maestro si Visa Electron. Banii vor fi retrasi din cont in momentul finalizarii comenzii, in urma completarii datelor cardului si a sumei aferente valorii comenzii in interfata procesatorului de plati MobilPay ce se va deschide din pagina cosului de cumparaturi.
Datele cardului tau pot fi stocate in siguranta astfel incat le veti avea introduse la viitoarea comanda si astfel veti scuti timp la cumpararea de pe ClickEvo.ro. Numarul tau de card nu va fi niciodata afisat integral cu exceptia ultimilor 4 digiti asa incat vei sti ce card ai folosit la inregistrare. Poti sterge detaliile cardului lasand nebifata casuta “Aminteste-ti detaliile cardului“ de pe pagina de plata cu cardul. Daca alegi acest mod de plata, atunci aminteste-ti ca va trebui sa reintroduci detaliile cardului de fiecare data cand vei face o comanda pe ClickEvo.ro.
ClickEvo.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans, iar livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului.
Facturarea se face in functie de modul de plata. Pentru platile in avans, prin ordin de plata/virament bancar, va fi emisa o factura proforma imediat dupa plasarea comenzii pe site, factura ce va fi trimisa pe mail Clientului, pe baza careia acesta va face plata.
Daca plata se face in numerar la livrare, factura fiscala va fi inmanata impreuna cu produsul de catre comisionarul care efectueaza livrarea si va fi disponibila si in format electronic in contul Clientului.

Livrare si transport

Produsele comandate de pe ClickEvo.ro se livreaza in toata tara. Tariful estimat de livrare este mentionat in cosul de cumparaturi din Site.
Termenul uzual de livrare pentru produsele aflate in stoc este de 2-4 zile lucratoare, calculat de la data confirmarii comenzii. In perioada sarbatorilor de iarna, a campaniei de Black Friday sau in situatii cu caracter extraordinar (conditii meteorologice extreme, cai de acces impracticabile etc), ClickEvo.ro isi rezerva dreptul de a prelungi termenul uzual de livrare.
In cazul in care produsele nu se afla in stocul Vanzatorului, ci in al furnizorului, se va comunica punctual Clientului termenul de livrare inainte de confirmarea comenzii.
In situatia in care Contractul nu poate fi onorat din cauza indisponibilitatii produsului, ClickEvo.ro va informa in cel mai scurt timp Clientul si va stabili de comun acord cu acesta daca produsul se va inlocui cu unul similar ca pret si caracteristici sau se va renunta la achizionarea acestuia.
Vanzatorul se asigura ca produsele comandate sa fie ambalate corespunzator, insa nu isi asuma deteriorarea coletelor ca urmare a manipularii la transport a tertilor implicati in livrarea acestora. In cazul in care primiti un colet deteriorat, va rugam sa renuntati la a-l primi de la curier si sa il returnati, pentru a va trimite altul in conditiile agreate prin Contract.

Politica de returnare a produselor

Conform OUG nr. 34/2014, Clientul are posibilitatea de a se retrage din contractul de la distanta in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. In acest interval de timp Produsele cumparate de catre Client de la ClickEvo.ro pot fi returnate, fara sa fie nevoie de precizarea unor motive de retur, iar sumele platite vor fi rambursate.
Clientul poate sa comunice Vanzatorului intentia (declaratie neechivoca) de retur la adresa de mail [email protected] sau la numarul de telefon 0728424054 . Pentru a usura procesul de retur si a asigura rapiditatea acestuia, ClickEvo.ro pune la dispozitia Clientului facilitatea de a completa si trimite un formular de retur direct din Contul Clientului creat in Site.
In cazul in care Comanda a fost deja achitata, iar Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal, ClickEvo.ro va rambursa contravaloarea acesteia in termen de maximum 14 zile de la data la care Clientul a informat Vanzatorul cu privire la decizia de retragere din Contract.
Contravaloarea Comenzii va fi rambursata folosind aceeasi modalitate de plata ca aceea folosita in Tranzactia initiala de catre Client, in cazul in care acesta nu opteaza pentru o modalitate diferita de incasare a respectivei sume de bani.
ClickEvo.ro isi rezerva dreptul de a amana aceasta rambursare pana la data returnarii Produselor de catre Client sau pana la data receptionarii de la Client a unei dovezi conform careia acestea au fost expediate catre ClickEvo.ro. In cazul in care Vanzatorul s-a oferit sa-si recupereze singur produsele de la Client, se va lua in considerare data respectiva.
In cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia acestuia, toate costurile de returnare vor fi suportate de catre consumator, cu exceptia situatiilor in care motivul returului este imputabil ClickEvo.ro, firma care detine magazinul virtual clickevo.ro.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, precum si cartuse sau tonere desigilate si produse personalizate la cererea clientului si care au un Bun de Tipar acceptat in prealabil de acesta. Vanzatorul va face receptia fizica a marfurilor returnate la primirea in depozit si isi rezerva dreptul de a refuza primirea in stoc si returnarea contravalorii in cazul gasirii unor neconformitati. Consumatorul va fi informat in scris prin e-mail asupra neconformitatilor constatate si invitat la depozitul companiei pentru recuperarea produselor.
Exceptiile
Potrivit prevederilor art.16 din OG 34/2014 nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:
produse care au depasit termenul de 14 zile calendaristice de la data primirii
produse al caror termen de garantie expira in mai putin de 10% din totalul zilelor cuprinse in perioada de valabilitate
produse care au fost distinct personalizate la cererea clientului sau care au fost achizitionate pe comanda speciala pentru client
categoria produselor care prin natura lor, din motive de protectie a sanatatii sau de igiena, nu pot fi returnate (de ex. produse de igiena personala, produse alimentare etc.), cu exceptia situatiei in care sunt inca sigilate;
produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului); cartuse/ tonere desigilate; Este de asemenea obligatoriu ca produsele sa fie returnate in ambalajul original (ambalajul in care au fost achizitionate), cu toate accesoriile si eticheta integre, fara urme de utilizare, deteriorare, lovire. Produsele se returneaza in unitatea de ambalare (pachet, rola, cutie, bucata etc). Produsele se returneaza in ambalajul original, insotite de factura fiscala si/sau bonul fiscal de achizitie, precum si documentatia aferenta (fise tehnice, manuale de utilizare, documentatie tehnica, certificate de garantie si/sau conformitate). Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.

Garantia produselor

ClickEvo.ro garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pana la predarea in vederea livrarii. Produsele, acolo unde este cazul, sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. In functie de produse si de furnizori, Furnizorul asigura garantii cuprinse intre 6 luni si 2 ani.

Cesionarea si subcontractarea

Clickevo.ro isi rezerva dreptul de a cesiona si/sau subcontracta catre terte parti anumite servicii ce tin de onorarea Comenzilor primite de la Clienti. Clientul va fi informat despre asemenea actiuni, fara sa fie insa nevoie de obtinerea acordului acestuia. ClickEvo.ro va fi intotdeauna raspunzator fata de Client pentru toate obligatiile contractuale ce ii revin.

Newsletter-ul

Orice Vizitator al Site-ului se poate abona la Newsletter-ul ClickEvo.ro pe care il va primi pe adresa de e-mail furnizata catre Vanzator in momentul abonarii. Acesta poate renunta oricand la primirea mail-ului printr-un clic pe link-ul de dezabonare prezent in toate Newsletter-ele trimise. Renuntarea Clientului/Utilizatorului la primirea Newsletter-elor nu implica si renuntarea la acceptul dat pentru prezentii Termenii si conditii
Alte mesaje tranzactionale sau comerciale
Prin crearea unui Cont sau plasarea unui Comenzi, Clientul sau Utilizatorul accepta ca va primi mesaje tranzactionale, inclusiv informari cu privire la Comenzi nefinalizate, prin orice mijloace de comunicare aflate la dispozitia ClickEvo.ro, folosind datele de contact oferite de Client sau Utilizator.
In cazul Clientilor, ClickEvo.ro isi rezerva dreptul de le trimite informari comerciale prin mijloace electronice cu privire la produse sau servicii similare celor cumparate, in conformitate cu prevederile art. 12 alin. 2 din Legea nr. 506/2004.

Colectarea datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si alaturi de prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in contextul prelucrarii datelor cu caracter personal, ClickEvo.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar ClickEvo.ro garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra.
In cazul contractului, Clientul este obligat sa furnizeze datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate sau serviciile prestate. Refuzul Clientului de a le furniza determina imposibilitatea livrarii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: la solicitarea autoritatilor publice fiscale.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, ClickEvo.ro nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Furnizorul in cel mai scurt timp.
Prelucrarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea in baze de date a diverselor formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.
Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.
Mai multe detalii despre confidentialitatea datelor personale gasiti in Politica de confidentialitate.

Politica de utilizare a cookie-urilor

Site-ul clickevo.ro foloseste cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, continand informatii despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor, acesta permintand memorarea unor optiuni de navigare in site precum limba in care se afiseaza site-ul, tip de filtre care se aplica la afisarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator si a parolei pentru un acces rapid la continutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu inseamna ca utilizatorului ii va fi refuzat accesul de navigare in site, de citire a continutului acestuia. Cu ajutorul cookies, proprietarii de site-uri pot monitoriza si segmenta interesele utilizatorilor fata de anumite zone sau aplicatii ale site-ului, fapt care le permite ulterior imbunatatirea experientei de navigare, introducerea unui continut relevant pentru utilizator etc.
Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar daca utilizatorul isi exprima consimtamantul expres si neechivoc in legatura cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul isi va putea retrage consimtamantul in orice moment prin modificarea setarilor aferente browser-ului utilizat, in conformitate cu Politica noastra de Cookies.
Temeiul juridic al acestei actiuni este reprezentat de interesul legitim de a oferi permanent servicii imbunatatite untilizatorilor site-ului clickevo.ro.

Legea aplicabila si jurisdictia

Contractul este supus legii romane.Orice litigiu aparut intre clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, va rugam sa luati legatura cu consultantul de vanzari responsabil de contul dumneavoastra sau sa ne contactati pe adresa de e-mail [email protected] .
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare. Pe 15 februarie 2016, Comisia Europeana a implementat online platforma SOL (solutionarea online a litigiilor), prin care oricare dintre parti poate solutiona litigiile rezultate din tranzactiile online. Aceasta poate fi accesata AICI.

Dispozitii finale

ClickEvo.ro isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.