Robot de pornire NocoGenius booster 1250A litiu GBX45 (1/6) / A0113765

Cod Evo:
ATO021
PN:
A0113765
  • -3%
-
+
Pret special 865,97 RON (-3%) Pret standard 892,75 RON

Costul de livrare estimativ: 25 lei

  •   Plata online cu orice card Visa sau Mastercard
  •   Plata cu OP in conturile noastre
  •   Plata ramburs la primirea coletului
  •   Retur in 14 zile
  •   Transport rapid pana la domiciliul tau
  •   Comanda si prin SEAP

Pornitor cu litiu UltraSafe de 1250 A

NOCO Boost X GBX45 este un demaror portabil cu litiu pentru baterii de 12 volți în vehicule de până la 6,5 ​​litri pe benzină și motoare diesel de 4,0 litri, inclusiv mașini, motociclete, camioane, ATV-uri, bărci, RV-uri, camionete, SUV-uri, tractoare și Mai Mult.

Un design complet nou, cu putere de pornire extremă, pentru porniri puternice ale motorului. Evaluat la 1250 de amperi, acest demaror portabil cu baterie de mașină cu litiu eliberează energie maximă la fiecare pornire. Acesta nu este un upgrade. Este o serie complet nouă - Seria Extreme.

Echipat cu tehnologie USB-C care, combinată cu livrarea de energie, vă oferă reîncărcări fulgerătoare. Se reîncarcă complet în doar 48 de minute sau treci de la 0% la pornire în doar 5 minute de încărcare.

Încărcați totul cu USB-C Power Delivery. Banca sa de alimentare internă oferă o putere de 60 de wați - atât în ​​interior, cât și în exterior - pentru a alimenta fără efort dispozitivele USB-C preferate, cum ar fi telefoane, tablete, laptopuri, dispozitive portabile și multe altele.

Am luat tehnologia noastră UltraSafe și am îmbunătățit-o. Este în continuare designul nostru simplu, fără greșeli, cu tehnologie rezistentă la scântei și protecție împotriva polarității inverse, dar cu eficiență termică îmbunătățită și management al energiei pentru a oferi performanțe mai bune și o durată de viață mai lungă a bateriei.

Este unul dintre cele mai versatile dispozitive de pornire cu litiu de până acum. Pornire rapidă toate tipurile de vehicule, inclusiv mașini, motociclete, camioane, ATV-uri, bărci, RV-uri, camionete, SUV-uri, tractoare și multe altele pentru motoare pe benzină de până la 6,5 ​​litri și diesel de 4,0 litri.

Specificatii

Brand Noco Genius
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre:Robot de pornire NocoGenius booster 1250A litiu GBX45 (1/6) / A0113765
Rating-ul dumneavoastra