Cum platesc

Tu alegi cum platesti:

  • - numerar la livrare (ramburs)
  • - prin ordin de plata/virament bancar in avans
  • - plata online cu cardul

Plata in numerar se face in lei, integral la livrare, reprezentand valoarea din momentul confirmarii comenzii. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin ordin de plata/virament bancar in avans se face in unul dintre urmatoarele conturi ale Evostore Unlimited Systems, cu sediul social in sat Fundeni, comuna Dobroesti, Strada Doinei, nr. 49C, etaj 2, ap. 9, judet Ilfov, inregistrata la registrul comertului sub numarul J23/1844/2020, CUI RO42531407:

Cont Lei: RO46BTRLRONCRT0553090501 - Banca Transilvania, Sucursala Pantelimon
sau

Cont Euro: RO93BTRLEURCRT0553090501 - Banca Transilvania, Sucursala Pantelimon
sau

Cont Trezorerie: RO10TREZ4215069XXX015925 - Trezoreria Statului

Plata online cu cardul se poate face cu cu carduri VISA, MasterCard, Maestro si Visa Electron. Banii vor fi retrasi din cont in momentul finalizarii comenzii, in urma completarii datelor cardului si a sumei aferente valorii comenzii in interfata procesatorului de plati MobilPay ce se va deschide din pagina cosului de cumparaturi. Datele cardului tau pot fi stocate in siguranta astfel incat le veti avea introduse la viitoarea comanda si astfel veti scuti timp la cumpararea de pe ClickEvo.ro. Numarul tau de card nu va fi niciodata afisat integral cu exceptia ultimilor 4 digiti asa incat vei sti ce card ai folosit la inregistrare. Poti sterge detaliile cardului lasand nebifata casuta “Aminteste-ti detaliile cardului“ de pe pagina de plata cu cardul. Daca alegi acest mod de plata, atunci aminteste-ti ca va trebui sa reintroduci detaliile cardului de fiecare data cand vei face o comanda pe ClickEvo.ro.

ClickEvo.ro isi rezerva dreptul ca, in anumite cazuri, sa solicite plata produselor in avans, iar livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului. Facturarea se face in functie de modul de plata. Pentru platile in avans, prin ordin de plata/virament bancar, va fi emisa o factura proforma imediat dupa plasarea comenzii pe site, factura ce va fi trimisa pe e-mail Clientului, pe baza careia acesta va face plata.

Daca plata se face in numerar la livrare , factura fiscala va fi inmanata impreuna cu produsul de catre comisionarul care efectueaza livrarea si va fi disponibila si in format electronic in contul Clientului.